Ismerje meg a keresőhirdetéseket, azaz a Google kereső találati listájában megjelenő szponzorált reklámhirdetéseket!

office-625892_1920

Az Ön vállalkozásának is egy kiváló online marketing eszköze a Google AdWords reklámkampány. Weboldalának keresőre optimalizálása mellett ajánljuk, egészítse ki internetes megjelenését, tevékenységét fizetett hivatkozással. Legyen weboldala bárhol is a Google kereső találati listájában, szponzorált hirdetése a normál találatok mellett vagy felett rögtön – legtöbbször az első oldalon – megjelenik.

Miért előnyösek a keresőhirdetések Önnek?

  • Releváns hirdetési módszer

A vásárló vagy érdeklődő olyan személy, aki azért kattint az Ön hirdetésére, mert az Ön termékét vagy szolgáltatását keresi. A vásárló, a hirdetésre kattintva azonnal, ahhoz a termékinformációhoz jut, amit keres.

  • Költséghatékony

Megadhatja azt a napi maximális büdzsét, amellyel AdWords reklámkampánya gazdálkodhat, ennél az összegnél nem fog többet felhasználni a program. Csak a tényleges kattintások után kell Önnek fizetnie, tehát kizárólag konkrét érdeklődő után fizet, nincs feleslegesen kidobott pénz.

  • Rugalmas

Bármikor változtatható a program napi büdzséje, a maximális CPC, megadhatjuk mely időpontokban ne jelenjen meg a hirdetés, változtatható a szöveg, bármikor szüneteltethetőek a kampányok, tehát minden változtatás azonnal megjelenik az AdWords reklámkampányban.

  • Mérhető

Google Analytics webstatisztikai rendszerrel összekötött AdWords kampány teljesítményét maximálisan követni tudjuk, ezzel biztosított a teljes kontroll a költségek felett.

  • Célozható

Egyrészt futtathatunk hirdetéseket a Google keresési hálózatában (a kereső találati listájában a találatok felett/mellett) és kiegészíthetjük ezt azzal, hogy a Google tartalmi hálózatának weboldalain is megjelentetjük szöveges, képes, vagy videó reklámunkat. Széles elérést biztosít földrajzi határok nélkül, több, mint 100 nyelven futtathatunk kampányokat és megadhatunk különböző weboldalakat, ahol hirdetni szeretnénk. Okos telefonokra is optimalizálhatjuk a kampányokat, valamint remarketing beállítási funkcióval még több konverziót érhetünk el Önnek.

Felkeltette érdeklődését a keresőhirdetés? Bízza ránk a kampányok elkészítését és optimalizálását! Megéri biztos kézben tartani reklámkampányát!

Ajánlatot kérek

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail